Share
Noutăți vechi și noi la Minerul

Noutăți vechi și noi la Minerul

Conform binecunoscutului dicton, „mai bine mai târziu, decât niciodată”, la finele săptămânii trecute Consiliul de Administrație al  CS Minaur Baia Mare a dat verde  echipei tehnice pentru echipa de fotbal Minerul. Aceasta va fi alcătuită, la fel ca și în sezonul trecut, din Dorin Toma (principal), Vlad Ungureanu (secund) și Marius Marian (antrenor cu portarii).

Din lotul din sezonul trecut au mai rămas doar 13 jucători, dintre care 12 mai aveau contracte în derulare. Aceștia sunt Ciprian Duruș, Răzvan Lupu, Valer Giurgiu, Sandu Bococi, Denis Lihet, Bogdan Boje, Sorin Șerban, Cătălin Tutuța, Andrei Moldovan, Raul Stanciu, Bogdan Piper și David Simion.

Vestea extraordinară este că staff-ul tehnic a reușit să îl convingă pe portarul Alexandru Gudea  (foto sus) să semneze un nou angajament, în condițiile în care acesta era curtat de mai multe echipe, chiar și din liga a doua. În opinia noastră Gudea a fost un jucător decisiv  în multe din partidele sezonului 2018-2019, înregimentarea sa fiind un adevărat câștig pentru echipă.

Pe lângă cei 13, săptămâna aceasta alți 3 jucători noi au semnat contracte cu echipa antrenată de Dorin Toma. Primul este bucureșteanul Jean Prunescu (29 ani), fundaș central, care a evoluat ultima dată în Liga a 2-a, la Petrolul Ploiești. Tot în centrul defensivei va evolua la Baia Mare constănțeanul Vlad Suciu (22 ani), care are și veleități de mijlocaș defensiv, ultima sa echipă fiind Unirea Slobozia. Ultima mutare confirmată în prezent este cea a lui Alexandru Muscă (23 ani), jucător ce a mai trecut pe la echipe din eșalonul secund precum Dacia Unirea Brăila (unde a fost golgheterul echipei) sau Juventus București. El vine să completeze linia de atac alături de Boje, Bococi și Moldovan.

Lotul se reunește luni, 8 iulie, la ora 10,00 la Stadionul Viorel Mateianu. Primul meci amical va avea loc  în deplasare, pe 20 iulie, în compania celor de la Unirea Dej, urmat de o dublă cu CSM Satu Mare, pe 27 (acasă) și 31 iulie (deplasare). Urmează o nouă dublă, cu Gloria Bistrița în 3 și 7 august, iar pe 10 august un nou meci, acasă, cu Unirea Dej.

Primul meci oficial ar putea avea loc pe 14 august, când sunt programate meciurile din faza a doua națională a Cupei României, unde e posibil să întâlnească pe Progresul Șomcuta Mare, ca mai apoi noul sezon să debuteze pe 24 august.

 

Rafael HEKMAN

Foto: obiectivbr.ro, treblesportsmanagement.com, telegrafonline.ro, facebook – Minerul Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu