Share
Nici la reluare, Minerul nu s-a impus în derbyul maramureșean

Nici la reluare, Minerul nu s-a impus în derbyul maramureșean

Cea de a doua etapă a serii a 5-a din Liga a 3-a, a programat o nouă confruntare între Minerul Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea. Elevii lui Romulus Buia îi eliminaseră miercuri pe băimăreni din Cupa României chiar pe terenul lor, iar de data aceasta au reușit să ducă un punct de pe stadionul ”Viorel Mateianu”.

Minerul Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea: 1-1 (0-1)

A fost un meci dominat de băimăreni, Dorin Toma aliniind cel mai bun unsprezece. Răspunzând unei întrebări de după finalul de meci, Romulus Buia a spus: ”Nu am contat deloc în fața porții, dar e bine că am înscris”. Asta pentru că primul gol al partidei a fost marcat de Micaș cu un șut din marginea careului, în minutul 36, după ce la faza anterioară Muscă ratase cea mai mare ocazie a meciului. Până la pauză nu s-au mai înregistrat faze notabile. Minerul și-a concretizat în cele din urmă dominarea printr-un gol de excepție a lui Bedea, care a șutat cu efect în vinclul porții lui Bota. În ciuda nenumăratelor atacuri ale băimărenilor, meciul s-a încheiat la egalitate, recenii ducând un punct mare de sub Dealul Florilor.

Minerul Baia Mare: Balazs Dombradi – Ciprian Duruș, Jean Prunescu, David Simion, Răzvan Lupu, Bogdan Piper (76, Sandu Bococi), Andrei Coroian, Paul Oșan, Adrian Bedea (71, Valer Giurgiu), Alexandru Muscă (46, Răzvan Rus), Brian Lemac.

ACS Fotbal Comuna Recea: Alin Bota – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Milian Urs, Mihai Coman, Vlad Opriș (73, Alex Oltean), Claudiu Maftei, Alexandru Mărieș, Adrian Micaș, Viorel Chinde, Romario Rus (81, Cristian Erdei)

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu