Share
Ne-a bătut și Slatina. Fetele de la Minaur n-au mai câștigat de 5 etape

Ne-a bătut și Slatina. Fetele de la Minaur n-au mai câștigat de 5 etape

Mirajul unui loc de cupă europeană încă din primul an după promovare s-a rispit după ce handbalistele de la CS Minaur nu au mai câștigat un meci de 5 etape în Liga Florilor. După înfrângerea rușinoasă de pe teren propriu cu CSU Cluj-Napoca, a venit rândul să piardă în deplasare la Slatina, în etapa a 20-a.

CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare 25-24 (12-11)

Teoretic am fi avut șanse la un rezultat mai bun, însă gazdele au fost mai bune, în special în apărare. La noi s-a simțit absența Helenei Rysankova, care va suferi o intervenție chirurgicală la genunchi, în Cehia. Meciul a fost echilibrat de la un capăt la altul, cu un ușor plus pentru Slatina, care a condus cu maxim 3 goluri. Finalul a fost unul tensionat, cu un minut și jumătate înainte de sirenă scorul fiind 24-23. Băimărencele nu au reușit însă să se apere eficient și au primit lovitura decisivă, ceea ce a făcut ca ultimul lor gol să nu mai conteze.

Peste 9 zile, fetele se întorc în Sala sporturilor „Lascăr Pană” pentru a încerca să rupă seria nereușitelor în partida cu CS Gloria Bistrița Năsăud.

CS Minaur Baia Mare: portari – Enache, Medvedova, Nastasă; jucătoare – Lisewska 6 goluri, Burlacenko 5, Steriova 4, Popescu 3, Polocoșer 2, Seraficeanu 2, Bondar 1, Tecar 1, Cîrstea, Taivan, Orșivschi. Antrenori: Costică Buceschi și Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu