Share
Mișcări de trupe la CSM Știința Explorări

Mișcări de trupe la CSM Știința Explorări

Chiar dacă noul sezon de volei e încă departe, conducătorii de la CSM Știința Explorări Baia Mare au făcut deja primii pași în vederea consolidării lotului de jucători.

Astfel, Dragoș Răileanu, căpitanul echipei și cel mai bun jucător din sezonul trecut și-a prelungit înțelegerea cu băimărenii pentru încă două sezoane. Răileanu este născut în 31 ianuarie 1991, în Râmnicu Sărat (jud. Buzău), și are 1,92 m înălțime. Cu excepția a trei sezoane în care a evoluat pentru Unirea Dej și VCM Piatra Neamț, acesta a evoluat ca senior doar pentru Știința Explorări Baia Mare.

Tot la capitolul prelungiri de contract îl avem și pe Sorin Dragomir, care a semnat pentru încă doi ani. Voleibalistul care evoluează pe postul de extremă este născut la Ploiești, în data de 10 noiembrie 1993, și are 1,95 m înălțime. Înainte de a ajunge la echipa băimăreană, în 2018, a mai jucat la Arcada Galați, VCM LPS Piatra Neamț și CSU UV Timișoara.

Echipa va avea și sânge proaspăt în lot, Marius Cheagă fiind cel mai nou transfer al băimărenilor. Acesta a jucat în sezonul precedent la SCM Gloria Buzău. Marius Cheagă este născut în 9 aprilie 1994, în Buzău, are 1,85 m înălțime și evoluează pe postul de trăgător universal. El a semnat un contract valabil pe durata a două sezoane.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu