Share
Minerul suferă prima înfrângere din campionat

Minerul suferă prima înfrângere din campionat

Etapa a 12-a a Seriei a 5-a, Liga a 3-a la fotbal masculin a adus prima înfrângere a băimărenilor din această stagiune. Pe stadionul Complexului Sportiv „Jean Pădureanu”, Gloria Bistrița a învins Minerul Baia Mare la limită, cu 1-0.

ACS Unu FC Gloria Bistrița – Minerul Baia Mare: 1-0

Ca aspect general, meciul a fost unul echilibrat. Elevii lui Dorin Toma au avut o posesie superioară și și-au creat mai multe ocazii, însă nefructificate. Minerul a avut prima mare ocazie în minutul 5, când Balmoș a ratat din poziție de unu la unu cu portarul advers. A urmat un șut în transversală și alte câteva situații bune de a deschide scorul. Bistrițenii au stat la contraatac și doar forma bună a lui Gudea a făcut ca tabela să rămână intactă în două rânduri. Imediat după pauză au nimerit și gazdele bara. Cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Tutuța care, nestânjenit, de la doar 6 metri a trimis mingea cu capul în brațele portarului (min.55). Gudea ne-a mai salvat o dată, însă în minutul 74 a fost învins de Ovidiu Stoianov: 1-0. Gloria s-a apărat bine până la final, băimărenii nereușind egalarea, meritată după aspectul jocului.

Minerul Baia Mare. Gudea – Duruș, Kis, Simion (min. 68, Roșca), Lupu, Chiș-Toie (min. 60, Bococi), Balmoș, Lihet, Tutuța (min. 80, Jeler), Giurgiu, Boje ● Rezerve neutilizate: Danciu, Sabadâș, Bandula.  ● Antrenori principal: Dorin Toma (principal), Paul Ungureanu (secund).

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu