Share
Minerul Baia Mare se întărește pentru Liga a III-a cu un fotbalist care a fost convocat la naționala U18

Minerul Baia Mare se întărește pentru Liga a III-a cu un fotbalist care a fost convocat la naționala U18

Pagina de facebook a echipei Minerul Baia Mare anunță că marea majoritate a jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut și-au reînnoit contractele pentru participarea în Liga a III-a. De asemenea și-au prelungit înțelegerile și antrenorul principal Dorin Toma și antrenorul cu portarii Marius Marian.

Se poartă în continuare negocieri la nivelul lotului de jucători și al staff-ului tehnic pentru formarea unei echipe competitive, având în vedere rigorile Ligii a III-a.

Primul pas în acest sens a fost făcut prin acontarea serviciilor lui Sorin Dănuț Șerban (foto, alături de Dorin Toma, Ionuț Marta și impresarul Salif Nogo), un tânăr talentat, fundaș stânga, în vârstă de 18 ani. Șerban practică fotbalul de la vârsta de 7 ani, primul contact cu mingea avându-l la CS Mara 2010 Baia Mare sub comanda antrenorului Robert Mezei. A mai trecut pe la Sporting Recea (antrenor Dănuț Sabou) și Viitorul Ulmeni, unde a fost antrenat de Dorin Toma. Anul acesta i-a adus o convocare la lotul național Under 18 și un nou contract, cu Minerul Baia Mare.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu