Share
Minerul Baia Mare începe sezonul cu o înfrângere surprinzătoare

Minerul Baia Mare începe sezonul cu o înfrângere surprinzătoare

Sezonul trecut Minerul Baia Mare nu își anunțase intenția de a promova, și cu toate acestea avea o primă parte de campionat care dădea speranțe. În debutul acestui sezon obiectivul promovării a fost impus direct din cele mai înalte sfere ale conducerii clubului de drept public și asumat de conducerea tehnică.

Sticla Arieșul Turda – Minerul Baia Mare 2-1 (0-0)

Din păcate pentru suporterii galben-albaștrilor, Minerul a debutat cu stângul în această ediție a Ligii a 3-a, fiind învinsă vineri după-amiază, în deplasare, de Sticla Arieșul Turda. După o primă repriză de tatonare, cu o ușoară dominare a băimărenilor, partea a doua a debutat cu un gol rapid marcat de Salcău cu un șut plasat la colțul lung. Minerul a ieșit la atac și a ratat egalarea cu un șut în bară după execuția unei lovituri libere a lui Coroian. Minutul 73 l-a găsit pe turdeanul Florin Dan în careul oaspeților, care au faultat, dând ocazia aceluiași Salcău să majoreze la 2-0. Arieșul s-a baricadat apoi în careu reușind să scape cu fața curată la ocaziile mari de gol ale lui Oșan, Giurgiu sau Lemac.  Singurul gol marcat până la final de băimăreni i-a aparținut lui Alexandru Muscă, care în minutul 87  a transformat impecabil o lovitură liberă din marginea careului advers. Turdenii obțin 3 puncte nesperate, iar băimărenii încep campionatul cu un handicap ce va putea cântări mult în ecuația promovării.

Minerul Baia Mare: Alex Gudea – Ciprian Duruș (Răzvan Rus min. 56), Jean Prunescu, Răzvan Lupu, Laurențiu Șandor, Bogdan Piper (Paul Oșan min. 73), Valer Giurgiu, Denis Lihet, Raul Stanciu (Alexandru Muscă min. 65), Adrian Bedea (Andrei Coroian min. 46), Brian Lemac.

Rezerve neutilizate: Balazs Dombradi – Vlad Suciu, Sandu Bococi. Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu, Marius Marian.

Rafael HEKMAN

Foto: turdanews.net


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu