Share
Minerul Baia Mare începe cu o victorie seria meciurilor de pregătire

Minerul Baia Mare începe cu o victorie seria meciurilor de pregătire

Cu aproape o lună înainte de reluarea Ligii a 3-a, fotbaliștii de la Minerul Baia Mare au început partidele amicale. Baza Sportivă din Iclod, beneficiară a unui gazon sintetic, practicabil în condițiile meteo actuale, a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, amicalul dintre Minerul Baia Mare și ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița. Băimărenii s-au impus cu 2-1, după ce la pauză fuseseră conduși. Dorin Toma a decis să folosească două echipe aproape total diferite în cele două reprize, debutând la băimăreni și 3 din ultimele 4 achiziții. Au absentat Stanciu, Jeler, Danciu, Șerban și Feraru.

Minerul Baia Mare: prima repriză – Gudea, Lihet, Duruș, Kiș, Roșca, Piper, Giurgiu, Balmoș, Sabadâș, Bococi, Moldovan; repriza a doua – Juhasz, Lihet, Kiș, Lupu, Simion, Borota, Bandula, Chiș Toie, Tutuța, Boje, Taciuc.

Pentru băimăreni urmează un nou amical pe același teren, cu Unirea Dej (2 februarie, ora 12.00). Apoi, în 8 februarie vor juca la Cluj, cu Sănătatea (ora 13.30). În perioada 11-16 februarie, elevii lui Toma vor efectua un cantonament în Ungaria, la Nyirbator, unde au stabilite până acum două amicale cu CSM Olimpia Satu Mare și cu echipa locală (Liga a 3-a). În funcție de starea terenurilor, ar putea avea loc alte două amicale, unul pe 19 februarie – tot cu Sănătatea Cluj – și pe 23 ianuarie, la Satu Mare, din nou cu Olimpia.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu