Share
Minerul Baia Mare, în pas alert spre barajul de promovare

Minerul Baia Mare, în pas alert spre barajul de promovare

În ciuda faptului că se confruntă cu mici probleme de lot, Minerul Baia Mare conduce detașat Seria Sud a Ligii a IV-a și mai are nevoie de doar 3 puncte pentru a accede la barajul județean pentru promovare.

Minerul Baia Mare – CS Fărcașa: 6-1 (2-0)

CS Fărcașa ocupa locul 2 înaintea etapei, deci meciul din Baia Mare conta ca derby-ul seriei. Băimărenii au început foarte bine, deciși să tranșeze partida din primele minute. Lucru pe care îl și reușesc prin Marius Feraru (min 13, 1-0) și Cătălin Tutuța (min. 16, 2-0). Apoi, fotbaliștii de la Fărcașa reușesc să stăvilească avântul ofensiv al gazdelor și scorul la pauză rămâne neschimbat.

Scenariul primei reprize se repetă și băimărenii marchează relativ repede prin Răzvan Lupu (min. 57, 3-0), urmat la scurt timp de Ciprian Duruș (min. 69, 4-0). Cu 9 minute înainte de final Duruș transformă o lovitură de pedeapsă (5-0, min. 81). Reintră în scenă Feraru – vezi foto -, cu două reușite consecutive, ridicând scorul la 7-0 (min. 82 și 83). La ultima fază de joc, oaspeții primesc, la rândul lor, o lovitură de pedeapsă, în urma căreia marchează golul de onoare (7-1, min. 90).

Mai sunt două etape, în care Minerul va întâlni în deplasare pe  ACS Progresul 2012 Dumbrăvița și acasă pe CS Progresul Şomcuta Mare, în ultima etapă. Promovarea matematică e la o victorie distanță, singura echipă care i-ar putea depăși pe băimăreni, dacă nu obțin victoria necesară, fiind cei din Șomcuta Mare, pe care îi vor întâlni și în următoarea fază a Cupei României.

Pentru Minerul au jucat: Gabriel Danciu (portar), Denis Lihet, Ciprian Duruș, Răzvan Lupu, Ionuț Mureșan (min. 46, Alexandru Ignat), Valer Giurgiu, Călin Borota,  Darian Sabadâș (min. 46 Simion David), Cătălin Tutuța,  Sandu Bococi, Marius Feraru (min. 84, Andrei Tutuța).

Alex FARA

Foto: facebook Minerul Baia Mare, by Paul Ursachi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu