Share
Minerul Baia Mare e ca și calificată la barajul interjudețean de calificare în Liga a 3-a

Minerul Baia Mare e ca și calificată la barajul interjudețean de calificare în Liga a 3-a

Duminica după-amiază, la Vișeu de Sus s-a desfășurat prima manșă a barajului județean dintre câștigătoarele celor două serii județene din Liga a 4-a la fotbal masculin. Minerul Baia Mare a luat o opțiune serioasă în vederea calificării pentru barajul interjudețean, în urma căruia va avea șansa să promoveze în Liga a 3-a.

ACS Bradul Vișeu de Sus – Minerul Baia Mare: 0-4 (0-1)

Porniți ca favoriți cerți în confruntarea cu ACS Vișeul de Sus, câștigătorii Seriei Nord, băimărenii au avut emoții doar în prima parte a meciului desfășurat în deplasare. Gazdele au reușit să amenințe ușor, în câteva rânduri, poarta lui Gabriel Danciu și au menținut echilibrul partidei până în minutul 27, când Cătălin Tutuța a deschis scorul pentru Minerul (0-1). Repriza a continuat sub semnul echilibrului, cu o ușoară dominare a băimărenilor, susținuți la această partidă de Galeria Commando Buldogs, care a deplasat la Vișeu de Sus câteva zeci de suporteri.

În cea de a doua repriză, echilibrul s-a menținut încă aproximativ un sfert de oră, după care Minerul a marcat golul desprinderii prin ucrainianul Vasyl Dan (0-2, min. 61). Din acest moment gazdele au cedat inițiativa și peste alte 14 minute Ciprian Duruș a majorat scorul la 0-3 (min. 75). Când suporterii băimăreni se pregăteau deja să-și felicite favoriții, Marius Feraru primește o minge de pe flancul stâng și, singur cu portarul, marchează de la 6 metri, pecetluind soarta partidei (0-4, min. 89). Minerul Baia Mare confirmă așadar calculele hârtiei și îi așteaptă pe vișeuani în returul de duminica viitoare la adăpostul unui scor care nu ar trebui să le mai provoace nicio emoție.

Pentru Minerul Baia Mare au jucat: Gabriel Danciu (portar), Denis Lihet, Alexandru Ignat, Răzvan Lupu, Ciprian Duruș, Cătălin Tutuța (min. 35, Vasyl Dan), Călin Borota, David Simion, Valer Giurgiu, Sandu Bococi (min. 7, Darian Sabadâș), Marius Feraru. Rezerve neutilizate: Ioan Anișoreac, Denis Pop, Gabriel Horje. Antrenor principal: Dorin Toma; antrenor secund Cristian Bogdan.

La U18, Minerul Baia Mare a ratat promovarea la penalty-uri

Din păcate, la nivel de juniori U18, Minerul Baia Mare a ratat promovarea în Liga a 3-a, după o dublă manșă desfășurată joi și sâmbătă, împotriva campioanei județului Satu Mare, CSM Victoria Carei. Ambele partide s-au terminat cu același scor, 2-2, ceea ce a condus la executarea de lovituri de departajare, după meciul de sâmbătă desfășurat în deplasare la Carei. Din păcate, șansa nu le-a surâs băimărenilor care în final au pierdut cu 7-6, după „loteria” penalty-urilor.

Alex FARA

Foto: facebook

 

 

Lasă un comentariu