Share
Minerul Baia Mare – cantonament în Ungaria, cu trei meciuri amicale

Minerul Baia Mare – cantonament în Ungaria, cu trei meciuri amicale

Fotbaliștii de la Minerul Baia Mare se pregătesc intens de reluarea campionatului, obiectivul promovării în Liga a II-a fiind de acum asumat. Dovadă și achizițiile din această iarnă. Băieții lui Dorin Toma s-au aflat săptămâna trecută într-un stagiu centralizat de pregătire în Ungaria, la Nyirbator.  Pe lângă cele două antrenamente zilnice, Minerul a jucat și trei partide amicale.

 

Primele două s-au desfășurat în aceeași zi, miercuri 13 februarie, ambele fiind pierdute la scor, pe fondul oboselii acumulate la antrenamente. În cursul dimineții s-a jucat pe terenul sintetic din Nyirbator, în compania echipei de Liga a IV-a, veșnica rivală CSM Olimpia Satu Mare, victoria revenind adversarilor cu 5-2 (2-2). Băimărenii au deschis scorul repede prin ultima achiziție, Ciprian Brata, care a înscris din lovitură liberă. Olimpia a egalat la scurt timp și apoi a preluat conducerea. Minerul a egalat înainte de pauză prin Sandu Bococi. După pauză Olimpia s-a dovedit mai proaspătă fizic și a marcat de trei ori, adjudecându-și victoria. Dorin Toma a introdus în teren tot lotul, schimbând practic întreaga echipă în minutul 60 al jocului. • CS Minaur Baia Mare: Gudea – Lihet, Kiss, Borota, Sabadâş, Bandula, Bococi, Chiş-Toie, Brata, Balmoş, Moldovan. Din minutul 60 au intrat: Juhasz – Duruş, Roşca, Simion, Lupu, Piper, Tutuţa, Giurgiu, Stanciu, Taciuc, Boje.

Al doilea joc al zilei s-a desfășurat tot pe teren sintetic, de data asta la Nyiregyhaza, în compania echipei locale care evoluează în liga secundă din Ungaria. Oboseala și-a spus cuvântul, băimărenii pierzând cu categoricul scor de 7-0 (2-0), în fața unei echipe aflate în plin campionat, care a demonstrat un plus de viteză și de prospețime. Și de data aceasta Dorin Toma a rulat tot lotul, în două tranșe de câte 60 și 30 de minute. • CS Minaur Baia Mare: Gudea – Duruş, Roşca, Simion, Lupu, Piper, Tutuţa, Giurgiu, Stanciu, Taciuc, Boje. Din minutul 60 au intrat: Juhasz – Lihet, Kiss, Borota, Sabadâş, Bandula, Bococi, Chiş-Toie, Brata, Balmoş, Moldovan.

Sâmbătă, înainte de a se întoarce din cantonament, Minerul a mai susținut un meci de pregătire în compania echipei din Nyirbator (vezi foto sus), care evoluează în Liga a 3-a maghiară. Și de data aceasta s-au înscris multe goluri, băimărenii punctând prin Giurgiu, Moldovan și Stanciu. Maghiarii au marcat cu un gol mai mult, scorul final fiind 4-3 (2-2) în favoarea gazdelor.

Până la primul meci al returului, pe 2 martie, când Minerul va juca în deplasare cu CS Iernut, băimărenii mai au de jucat două partide amicale, pe 19 februarie, din nou cu Sănătatea Cluj, și pe 23 februarie, cu Olimpia Satu Mare.

Rafael HEKMAN

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu