Share
Minerul Baia Mare aduce un punct de la Cluj

Minerul Baia Mare aduce un punct de la Cluj

Minerul Baia Mare s-a deplasat vineri la Cluj pentru meciul din etapa a doua a Ligii a 3-a, Seria 5, cu CFR 2. Cu moralul afectat după înfrângerea din Cupa României, trupa lui Dorin Toma avea nevoie de un rezultat bun în Gruia, în fața echipei antrenate de Alin Minteuan, cel care i-a fost coleg lui Toma la CFR între 2005 și 2008.

FC CFR 1907 Cluj 2 – Minerul Baia Mare 1-1 (1-0)

Primul sfert de oră a decurs cu clasica tatonare, după care ambele echipe au avut mai multe faze de poartă, însă fără ocazii clare de gol. Clujenii au fost totuși mai incisivi și în minutul 32 au deschis scorul prin atacantul George Ganea, reușind să își conserve apoi avantajul până la pauză. La revenirea de la vestiare Dorin Toma face o mutare ofensivă și îl trimte în teren pe Bogdan Boje în locul lui Sorin Șerban. Băimărenii amenință tot mai des poarta lui Rus. Acesta este învins în cele din urmă în urma unui atac purtat de Boje pe flancul stâng, care a centrat în careul mic, pe colțul lung, de unde Denis Lihet a reluat sub bară, egalând (min 60). În ultimele 30 de minute cele două echipe au mai avut câteva tentative de a prelua conducerea, cu un plus de partea băimărenilor. În cele din urmă partida s-a încheiat 1-1, Minerul reușind să adune 4 puncte în clasament.

Minerul Baia Mare: Alexandru Gudea – Lornat Kiss, Davis Simion, Răzvan Lupu, Denis Lihet, Ciprina Duruș, Tudor Balmoș (Darian Sabadâș), Sorin Șerban (Bogdan Boje, min. 46), Sandu Bococi (Raini Bandula, min. 65), Marius Feraru (Călin Borota, min. 85), Valer Giurgiu.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Minerul Baia Mare – imagine de la amicalul Minerul – CFR 2


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu