Share
Minerul Baia Mare a pierdut locul de lider și ACS FC Recea a urcat pe doi

Minerul Baia Mare a pierdut locul de lider și ACS FC Recea a urcat pe doi

S-au jucat, la finele săptămânii, meciurile etapei a 6-a în Liga a 3-a, Seria 5-a, la fotbal masculin. Minerul Baia Mare a remizat în deplasare la Unirea Tășnad, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în prima repriză, din penalty, golul egalizator al băimărenilor fiind marcat de Lorant Kis, în minutul 70.

ACS Fotbal Comuna Recea a jucat pe teren propriu cu penultima clasată CS Iernut, câștigând categoric cu scorul de 7-0 (4-0), reușind performanța de a marca și în primul și în ultimul minut de joc al partidei. Golurile au fost înscrise de Sergiu Ciocan (min. 1 și 43), Daniel Mih (min. 9, 41), Dorian Micaș (min. 53), Bogdan Buzică (min. 89), Alexandru Mărieș (min. 90).

Cele două rezultate, coroborate cu victoria echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc cu 3-0, în fața celor de la CFR 1907 Cluj Napoca 2, fac ca Minerul Baia Mare să cedeze harghitenilor fotoliul de lider r, căzând pe 3. Locul secund e ocupat de ACS FC Recea, la egalitate de puncte cu liderul, dar cu un singur gol mai puțin la golaveraj.

Rafael HEKMAN

Foto: Alin Boțioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu