Share
Minerul Baia Mare a început cu dreptul seria amicalelor

Minerul Baia Mare a început cu dreptul seria amicalelor

Minerul Baia Mare a început sâmbătă seria meciurilor de pregătire cu o partidă disputată în deplasare la Unirea Dej.

În echipă și-au făcut debutul ultimele achiziții ale băimărenilor. Pe lângă Prunescu, Suciu și Muscă, lotul a fost completat cu sigheteanul Brian Lemac, un atacant tânăr (23 ani), dar cu experiență și cu calitate, el mai trecând pe la “U” Cluj-Napoca, Pandurii Târgu Jiu, Metalurgistul Cugir și ACS Fotbal Comuna Recea.  În linia mediană, echipa lui Dorin Toma a fost întărită prin aducerea a doi jucători . Răzvan Rus (22 ani) vine de la Poli Timișoara, dar a mai trecut pe la Național Sebiș, CSM Lugoj și ACS Dumbrăvița. Tot de la Timișoara, dar de la ASU Poli, vine Adrian Bedea, care a mai jucat la CNS Cetate Deva, CSM Sighet, Luceafărul Oradea și Energeticianul.

De remarcat și faptul că portarii Danciu și Iuhasz și-au prelungit înțelegerile cu Minerul, fiind posibilă aducerea a încă unui portar. Sunt în probe și alți jucători, foarte probabil săptămâna aceasta urmând a fi anunțate și ultimele transferuri.

Unirea Dej – Minerul Baia Mare: 0-5 (0-3)

Partida de la Dej a fost adjudecată categoric de băimăreni, colega de serie neavând nicio fază de poartă periculoasă. Minerul a punctat de 3 ori în prima repriză prin Lemac (min. 18) și Giurgiu – cu o dublă (min. 41, 45). În repriza secundă Dorin Toma a schimbat întreaga garnitură, dând ocazia de a înscrie lui Bococi (min. 58) și lui Muscă (min. 72).

Minerul Baia Mare • Prima repriză: Gudea (25, Dombrady) – Lihet, Prunescu, Lupu, Șerban, Giurgiu, Piper, Rus, Stanciu, Tutuța, Lemac. Repriza a doua: Danciu (67, Juhasz) – Duruș, Suciu, Simion, Șerban, Coroian, Bococi, Lihet, Cubaș, Groza, Muscă. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian.

Săptămâna aceasta Minerul mai dispută două jocuri amicale, pe 24 iulie, de la ora 12.00, acasă, cu CFR II Cluj și pe 27 iulie, la Satu Mare, cu CSM. Urmează în 31 iulie revanșa cu sătmărenii, în Baia Mare, iar pe 3 și 7 august va avea loc o dublă cu Gloria Bistrița. Ultimul amical e  în 10 august, când este programat returul cu Unirea Dej, în Baia Mare.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu