Share
Minerul a câștigat ultima partidă pe teren propriu din acest an

Minerul a câștigat ultima partidă pe teren propriu din acest an

Minerul Baia Mare a câștigat cu 3-1 ultima partidă pe teren propriu din acest tur de campionat, un scor ce nu reflectă fidel desfășurarea partidei, oaspeții dând o replică dârză, deschizând scorul și ratând ocazii clare de a marca.

Minerul Baia Mare – FC Unirea Dej: 3-1 (1-1)

Dorin Toma a trimis în teren o echipă ofensivă cu două vârfuri de atac. Începutul meciului a fost dominat de băimăreni, care au trimis de două ori mingea în bară (min. 10 și 21, de fiecare dată din fața careului de 6 metri. Unirea a ripostat și, în minutul 25, Florin Sabo a primit o pasă în careu și a șutat din colțul careului mic peste Gudea, deschizând scorul: 0-1. După doar 3 minute, băimărenii copiază aproape la indigo faza golului dejenilor, însă pe flancul stâng, și restabilesc egalitatea prin Bogdan Boje: 1-1. Același Boje mai introduce o dată mingea în poartă cu capul, din 2-3 metri, în minutul 35, dar golul a fost  anulat pe motiv de ofsaid. Ultima fază notabilă a reprizei le aparține oaspeților care ratează incredibil prin căpitanul Răzvan Dulap, care a trimis peste poarta lui Gudea de la 5 metri.

Prima fază de poartă a reprizei secunde le aparține tot dejenilor, șutul pe colțul lung al lui Daniel Hotea, de la 14 metri, fiind reținut de Gudea din plonjon. Valer Giurgiu irosește și el o bună ocazie de a prelua conducerea, în minutul 54, șutul său de la 12 metri trecând puțin pe lângă poartă. Cea mai mare oportunitate de gol a dejenilor îi aparține lui Andrei Moldovan, al cărui șut din minutul 59 l-a depășit pe Gudea, dar a fost scos de pe linia porții de internaționalul de juniori Sorin Șerban. În următoarele 8 minute, Minerul a rezolvat soarta partidei înscriind de două ori, în minutele 63 și 67. Golul de 2-1 a fost marcat de Sandu Bococi care, după o pătrundere solitară în careu, a șutat imparabil de la 15 m. Desprinderea la 3-1 a venit după o lovitură liberă, mingea fiind deviată în poartă de la limita careului mic de Răzvan Lupu. Cele două echipe mai au câte o ocazie mare de gol, tabela nemodificându-se totuși până la final.

Minerul Baia Mare. Gudea – Duruș, Kis, Roșca, Lupu, Chiș-Toie (min. 46, Șerban), Giurgiu, Bococi (min. 72, Borota), Tutuța, Lihet (min. 84, Sabadâș), Boje (min. 77, Jeler).

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu