Share
Minaur trece de CSM Bacău, urmează derby-ul pentru play off la Focșani (GALERIE FOTO)

Minaur trece de CSM Bacău, urmează derby-ul pentru play off la Focșani (GALERIE FOTO)

Minaur a continuat cursa pentru play off marți seara, pe teren propriu, câștigând meciul împotriva moldovenilor de la CSM Bacău. O victorie logică, însă un meci cu două reprize contrastante.

CS Minaur Baia Mare – CSM Bacău 31-28 (18-10)

Chiar dacă șansele de a mai prinde locul 8 sunt deocamdată doar teoretice, Minaur a făcut ceea ce era de făcut. A dominat prima repriză categoric, mai ales de prin minutul 10, când a început să se desprindă, ajungând până la pauză la 8 goluri avans. Toate acestea cu în timp ce Haiduc și Csepreghi își disputau titlul de golgheter al reprizei (câștigat de tânăra extremă dreapa cu 5 goluri).

În partea a doua ne-am relaxat. Apărarea nu a mai ținut ca în prima parte, chiar dacă Apostu a făcut un joc destul de bun în poartă. Am primit 18 goluri, față de 10 în primele 30 de minute. Diferența s-a făcut în atac, unde numărul de aruncări la poartă ratate a fost egal (11), în timp ce băcăuanii au marcat cu 5 goluri mai mult ca Minaur.

A jucat din nou câteva minute, cu mult curaj, tânărul Erik Pop (16 ani) și chiar dacă a avut două ratări a arătat un excelent tupeu pozitiv.

Minaur joacă vineri la Focșani, echipa al cărei loc 8 îl vânează în clasament, de la o distanță de 4 puncte (dacă vrâncenii pierd miercuri, așa cum e de așteptat, meciul de la Călărași). Așadar va fi un meci obligatoriu de câștigat pentru a ne menține în cursă.

CS Minaur Baia Mare: portari – Țenghea 6 intervenții, Apostu 7 intervenții; jucători – Haiduc 7, Brajovic 6, Csepreghi 6, Căbuț 4, Botea 3, Cristescu 2, Vujadinovic 2, Popescu 1, Nagy, Marta, Yuriy Pop, Erik Pop, Ștefan, Mureșan. Antrenori – Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu