Share
Minaur se încurcă la Făgăraș, dar încă rămâne pe primul loc în play-out

Minaur se încurcă la Făgăraș, dar încă rămâne pe primul loc în play-out

După ce în sezonul regulat adunase 4 puncte din confruntările cu CSM Făgăraș, Minaur nu a reușit de data aceasta să aducă niciun punct din această deplasare. Făgărașul ne-a egalat la puncte, dar rămânem pe primul loc datorită golaverajului.

CSM Făgăraș – Minaur Baia Mare: 27-24 (12-7)

Ca de obicei în acest sezon, am jucat bine numai pentru perioade scurte. Până în minutul 18 am fost tot timpul la unu, două goluri în urmă. De la 7-6, timp de 12 minute am reușit să mai marcăm un singur gol, și acela din 7 metri, și am mai avut 3 aruncări ratate. În acest timp gazdele au marcat de 5 ori, la care se mai adaugă alte 6 ratări, inclusiv una de la 7 metri, raportul aruncărilor la poartă în acest interval fiind de 11-4. După pauză avem din nou o perioadă mai bună, dar mai scurtă, și marcăm de 4 ori consecutiv, apropiindu-ne la 2 goluri (13-11, min 37). În minutul 38 consemnăm și primul gol de la linia de 9 metri a lui Csepreghi, care termină meciul cu 2 goluri marcate din acțiune… din 9 încercări, plus altele 4 de la 7 metri. Sârbii Vujadinovic și Brajovic fac notă discordantă și se mobilizează marcând împreună 8 goluri doar în repriza a doua, dar cu două flori, și alea de pe alte meleaguri, nu se face primăvară. Căbuț e de nerecunoscut. Nu e posibil să fi uitat handbalul peste noapte. A avut doar 3 acțiuni, din care nici una fructificată. E clar că nu mai e cu capul la joc. Marchează și apărătorii, Robert Nagy și Yuriy Pop. Poarta ne ajută decent. Cu toate acestea Făgărașul se desprinde din nou la 5 goluri (20-15, min. 45) și eforturile de a-i prinde sunt inutile.
Minaur e pe un iluzoriu loc 1, în condițiile în care Făgărașul e pe 2, la egalitate de puncte, Suceava și Buzău pe 3 și 4 cu 8 puncte și Bacăul pe 5 cu 7 puncte. Urmează confruntarea cu HC Buzău 2012 pe teren propriu. De acum orice pas greșit ne poate arunca în subsolul clasamentului.
Minaur Baia Mare. Țenghea, Apostu, Markelau – Csepreghi 6 goluri (4 de la 7m), Vujadinovic 5, Brajovic 4, Haiduc 3, Popescu 2, Cristescu 2, Nagy 1, Y. Pop 1, Marta, Căbuț, Szabo, Oargă, E. Pop. Antrenori – Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN
Foto:  imagine din meciul tur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu