Share
Minaur revine pe podiumul Ligii Florilor, după un meci cu două părți total diferite (GALERIE FOTO)

Minaur revine pe podiumul Ligii Florilor, după un meci cu două părți total diferite (GALERIE FOTO)

Aurel Roșca a revenit în Baia Mare, ca antrenor al HC Dunărea Brăila,  după ce în etapa anterioară a învins pe SCM Craiova, campioana Cupei EHF.

CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila: 26-21 (11-13)

A fost ca și cum suporterii băimăreni ar fi plătit un bilet pentru două meciuri diferite. Până cu 3-4 minute înainte de finalul primei reprize Minaur a fost inexistentă în joc, ratând 12 aruncări la poartă și greșind cam tot de atâtea ori la construcție. Ca urmare, ospetele au marcat jumătate din golurile primei reprize pe contraatac. În minutul 27, la scorul de 7-13, o parte din suporteri se pregăteau să meargă mai bine la o bere. Brigada lui Buceschi s-a trezit însă brusc, s-a restartat, și în cele 3 minute de joc rămase, a marcat de 4 ori consecutiv, zădărnicind planurile spectatorilor care voiau să renunțe prematur.

Imediat după reluare, Minaur a mai marcat de 3 ori, ducând la 7 numărul reușitelor consecutive. Până la 18-18 (min. 41) s-a mai păstrat echilibrul, apoi băimărencele au mai reușit o serie de 5 consecutive (23-18, min. 50), avansul fiind același cu cel înregistrat la final. A ieșit de data aceasta în evidență Shteriova, cu 10 goluri, dar și Rysankova (6) și Taivan (4). De cealaltă parte, extrema stângă Vâtu ne-a taxat de 8 ori, fiind o variantă de luat în calcul de echipa tehnică a băimărencelor, pentru un eventual transfer în vară. La noi a dezamăgit Lisewska, cea care nu se mai regăsește de câteva etape, în acest meci nemarcând nici un gol, din 5 încercări.

Minaur revine pe locul 3 după această victorie obținută cu oarece emoții și continuă să fie o surpriză a acestui sezon, ținând cont de postura de nou promovată. Urmează duminica viitoare un meci greu, acasă la liderul Ligii Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea.

CS Minaur Baia Mare – Portari, Medvedova, Enache, Nastasă – Jucătoare Shteriova 10 goluri, Rysankova 6, Taivan 4, Bondar 2, Orșivschi 2, Burlachenko 1, Seraficeanu 1.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu