Share
Minaur pune Baia Mare în mișcare

Minaur pune Baia Mare în mișcare

Clubul Sportiv Minaur a dat, ieri, start unui ambițios și interesant proiect prin care încearcă să motiveze populația municipiului să facă sport și mișcare. Proiectul se numește “Minaur pune Baia Mare în mişcare” și se va desfășura în perioada decembrie 2017 – septembrie 2018.

Pe parcursul celor 9 luni, băimărenii vor fi invitați să participe la evenimente sportive de șah, handbal, mini fotbal, tenis de masă, tenis de câmp, fitness și aerobic, dansuri sportive, beach handball, competiții de orientare, skate și ciclism, demonstrații de oină, fotbal american, ș.a., urmând ca proiectul să se încheie cu un semi-maraton.

 

“În drumul nostru spre performanță avem obligația să ne aplecăm atenția și asupra sportului de masă și a celui școlar. Respectându-ne calitatea de club de drept public, vom organiza și vom sprijini organizarea oricărui eveniment sportiv de pe raza municipiului Baia Mare, cu scopul declarat de a atrage tineretul spre mișcare indiferent de ramura sportivă pe care o aleg aceștia. Vom anunța lunar competițiile pe care urmează să le organizăm pentru ca toți cei dornici de mișcare să poată deveni parte a acțiunii “Minaur pune Baia Mare în mișcare.” a declarat Ionuț Marta (foto) – Director general al CS Minaur.

Prima activitate din cadrul proiectului a avut loc sâmbătă, 16 decembrie 2017, în Sala Video din incinta Sălii Sporturilor “Lascăr Pană”, și a constat într-un concurs de șah la care au participat 28 de copii cu vârste cuprinse între 6 și14 ani, sub îndrumarea profesorului Văsuț Zaharia. La finalul competiției copii au fost vizitați de Moș Crăciun care i-a premiat cu diplome, medalii și cadouri. Apoi au participat la antrenamentul băieților de la Minaur, au primit autografe și s-au bucurat pentru câteva minute de plăcerea de a juca handbal.

Sursă foto: minaur.ro

Alex FARA

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu