Share
Minaur preferă să bată doar campioane

Minaur preferă să bată doar campioane

Meci de excepție făcut de CS Minaur Baia Mare în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, joi seara, împotriva campioanei en-titre Dinamo București. O sală cu peste 1200 de suporteri a asistat la a doua victorie consecutivă a băimărenilor în fața echipei bucureștene care, de data aceasta, s-a dovedit mai motivată decât în urmă cu o săptămână.

Minaur a început meciul cu patru absențe importante, dar cu un Răzvan Pop în mare formă și cu jucătorii tineri extrem de motivați. În min 9 băimărenii conduceau cu un nesperat 5-0. Timeout-ul cerut de antrenorul dinamovist Sebastian Bota a avut efect și campionii s-au apropiat la 8-7 (min 22). Repriza s-a încheiat cu un avantaj de două goluri pentru gazde (12-10), remarcatul ultimei părți fiind dinamovistul băimărean Ionuț Irimuș.

Primele zece minute după reluare aparțin din nou băimărenilor, care se desprind la 19-14, diferență ce părea liniștitoare. Minaur face însă câteva greșeli în atac și Dinamo reduce diferența la un gol (19-18, min. 45). Raul Fotonea cere timeout și, apoi,  Baia Mare ia un avans de trei goluri  (23-20), diferență pe care bucureștenii nu o mai pot recupera. Meciul se încheie cu 27-25, în uralele suporterilor băimăreni care, cel puțin pentru o vreme, au uitat amărăciunea înfrângerii de la Iași. De fapt, rezultatele din ultima vreme arată că Minaur preferă să învingă doar campioana!

La final, Raul Fotonea a declarat pentru site-ul oficial al clubului: „Am făcut din nou un meci bun… acasă. Îi felicit pe băieți pentru felul în care au reușit să se remonteze după dezastrul de la Iași. Contează enorm pentru moralul nostru că am reușit să câștigăm de două ori cu Dinamo.   Mulțumim publicului pentru susținere, fără ei ar fi fost mult mai greu astăzi.

Pentru Minaur au marcat: Căbuț (5 goluri), Câmpan (5), Popescu (4), Halcă (3), Yurii Pop (2), Marta (2), Cristescu (2), Nagy (1), Botea (1), Mureșan (1), Haiduc (1). În poartă Răzvan Pop a avut 12 intervenții și Bucătaru 4.

Foto: Paul Ursachi, facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu