Share
Minaur pierde și ne ține cu sufletul la gură până în ultima etapă

Minaur pierde și ne ține cu sufletul la gură până în ultima etapă

Raul Fotonea a lăsat acasă o echipă întreagă pentru deplasarea la Buzău. Din diferite motive au lipsit Căbuț, Cristescu, Popescu, Marta, Vujadinovic, Oargă, Makaria și Markelau. Cu doar 12 jucători pe foaie, a fost aproape imposibil pentru băimăreni să facă un joc care să aducă puncte.

HC Buzău 2012 – CS Minaur Baia Mare 37 – 29 (17-12)

În primele 10 minute s-a mers cap la cap, ca mai apoi, de la 4-4, băimărenii să preia conducerea și să o mențină până când s-a ajuns la 8-8 (min 16). Doar atât a ținut „butelia”, pentru că gazdele s-au desprins la 17-12, după o lungă serie de ratări (6) de partea noastră.

După pauză se face rapid 20-13 și e clar că meciul e pierdut. Mai recuperăm puțin și ajungem la 24-20 (min. 42), dar e doar efectul de yo-yo, pentru că buzoienii mai adaugă trei (27-20), apoi încă cinci (32-22) și ajung la zece goluri distanță (min. 50). Ultimele 10 minute nu aduc nimic nou. Minaur pierde și se vede obligată să câștige ultima partidă a sezonului, cea cu CSM Bacău, pentru a nu fi nevoită să meargă la baraj.

CS Minaur Baia Mare – Țenghea, Apostu – Botea 7 goluri, Ștefan 6, Csepreghi 4, Haiduc 4, Mureșan 3, Nagy 3, Yuriy Pop 2, Erik Pop, Szabo, Brajovic.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur – imagine din meciul tur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu