Share
Minaur o urcă pe Poli Timișoara pe podiumul Ligii Zimbrilor

Minaur o urcă pe Poli Timișoara pe podiumul Ligii Zimbrilor

Sâmbătă a fost ziua lui Călin Căbuț, coordonatorul de joc al lui CS Minaur. Ziua de naștere, pentru că din punct de vedere al handbalului, în meciul cu Politehnica Timișoara, nu a fost deloc ziua lui, fiind cvasiinexistent în joc. Minaur a făcut 18 minute de poveste, după care a început coșmarul.

SCM Politehnica Timișoara – CS Minaur Baia Mare 25-23 (12-10)

După primele minute ale jocului, suporterii băimăreni din fața televizoarelor aveau motive să fie în extaz. Poarta a mers de minune, atacurile la fel, chiar dacă am ratat un 7 metri. În minutul 19, la scorul de 5-9, jocul băimărenilor s-a schimbat radical. Până la pauză am mai marcat un gol și am primit 7. S-a repetat istoria de la Călărași, unde în mod identic am avut o cădere inexplicabilă într-un moment bun, când conduceam. Intrăm la pauză cu un deficit de 2 goluri (12-10).

După pauză dăm impresia că ne-am revenit egalând la 14-14 (min. 38). Ne bâlbâim în atac și Poli se desprinde din nou la 3 goluri avans (17-14, min. 42). În poarta gazdelor intră Ludovic Varo și le zădărnicește băimărenilor și ultimele eforturi, cu un șir de intervenții care îi „îngroapă” moral. Gazdele se duc la 5 goluri (21-16, min. 50), avans pe care îl păstrează până spre final, când Varo pune bomboana pe colivă, cu un gol din poartă în poartă (25-20, min 58). Golgheterul Csepreghi ne mai repară puțin imaginea pe final, însă marcăm degeaba ultimele 3 goluri.

Poli urcă pe locul 3, în timp ce Minaur rămâne cu 2 victorii în 5 meciuri.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu