Share
Minaur, la Cupa Poli

Minaur, la Cupa Poli

Azi începe la Timișoara un turneu de handbal masculin devenit tradițional în calendarul competițiilor sportive românești. CS Minaur participă pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut ocupase locul 3 din postura de nou promovată, cu o înfrângere la maghiarii de la Grundfos Tatabanya KC și o victorie în finala mică împotriva sârbilor de la Crvena Zvezda.

Spre deosebire de anul trecut, de data aceasta participă o singură echipă străină, RK Metaloplastika Šabac (Serbia), și trei din Liga Zimbrilor, U Cluj, CS Minaur și Poli Timișoara.

Băimărenii au plecat de joi în Banat la ultimul turneu de pregătire înainte de startul Ligii Zimbrilor, avându-l în lot și pe Ștefan Leonard, ultima achiziție a clubului, dar și fără una din piesele de bază, Călin Căbuț, care a suferit la antrenament o ușoară accidentare la mână.

CS Minaur întâlnește azi de la ora 19.00 pe RK Metaloplastika Šabac (SRB), urmând ca în funcție de rezultat să joace sâmbătă finala mare sau finala mică.

Pe langă competiția rezervată seniorilor gazdele organizează, pentru a doua oară, Cupa Poli Junior, unde pot fi văzute la lucru echipele de juniori ale SCM Politehnica, CSM Școlar Reșița, ACS Alpha Oradea și Mako KC (Ungaria).

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu