Share
Minaur învinge deținătoarea Cupei României în primul amical al verii

Minaur învinge deținătoarea Cupei României în primul amical al verii

Debut cu victorie pentru handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare în campania de amicale din această vară. Elevii noului antrenor Stephane Plantin au făcut un prim meci bun la turneul de pregătire de la Turda, în disputa cu SCM Politehnica Timișoara.

Minaur a condus practic tot meciul în fața deținătoarei Cupei României, o echipă care a făcut și ea câteva mutări interesante în lot. La pauză băimărenii conduceau cu 13-10. Și-au adjudecat victoria cu scorul de 28-26.

De remarcat dezinvoltura cu care a jucat Tudor Botea (foto), care reușește să își demonstreze calitățile atunci când i se dă încredere. Am suferit la finalizare în compartimentul pivoți, dar mai e timp pentru a pune lucrurile la punct. Pe alocuri se vede încă lipsa de coeziune, lucru normal însă, dat fiind numărul destul de mare de handbaliști noi aduși la Minaur în această vară.

Deoarece turneul se joacă în sistem Final Four, echipa noastră va juca sâmbătă de la ora 12.00 finala mare cu Potaissa Turda, care a trecut în celălalt meci al turneului de CSM Reșița cu 34-31 (15-16).

CS Minaur: Ionuț Ciobanu, Adrian Țenghea, Răzvan Apostu – Alexandru Csepreghi 4, Tudor Botea 4, Janja Vojvodic 3, Daniel Bera 3, Tomas Cip 3, Vojislav Brajovic 3, Georgel Haiduc 2, Daniel Mureșan 2, Milan Kotrc 2, Călin Căbuț 1, Mihai Bușecan 1, Teo Coric, Robert Nagy, Albert Cristescu.

După acest turneu CS Minaur participă weekendul viitor la Cupa “Konkoly Karoly” de la Budapesta, unde va juca două meciuri, ambele pe 8 august, cu Ferencvaros și Balatonfured.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur by Csila Szasz, imagine din meciul Minaur vs Poli – Liga Zimbrilor


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu