Share
Minaur întâlnește acasă pe Poli Timișoara în sferturile de finală ale Cupei României

Minaur întâlnește acasă pe Poli Timișoara în sferturile de finală ale Cupei României

Azi, pe la prânz, la sediul Federației Române de Handbal  a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Minaur Baia Mare a primit un adversar incomod, pe Politehnica Timișoara, cu care ne-am confruntat anul trecut în semifinala competiției. Vestea bună e că partida se joacă în Baia Mare, unde Poli nu a câștigat niciodată în noua eră CS Minaur. Forma bună din ultimele 3 meciuri, avantajul terenului propriu și susținerea publicului băimărean sunt argumente care îi sperie și pe timișoreni, presa locală considerând că de data aceasta zeița Fortuna le-a întors spatele bănățenilor la tragerea la sorți.

Meciul se joacă sâmbătă 15 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Pentru Poli, meciul din Baia Mare e cu atât mai dificil, cu cât aceasta a jucat duminică în deplasare la Bacău, în Cupa României, urmând ca miercuri, 12 decembrie, să joace din nou „afară” la Potaissa Turda, încă un meci deosebit de dificil. Una peste alta sunt 3 deplasări lungi și 3 meciuri grele, în doar 7-8 zile, ceea ce ar putea fi un avantaj pentru băimăreni. În plus, în tabăra adversă există probleme și de natură administrativă, majoritatea jucătorilor având restanțe salariale de până la 2-3 luni.

Minaur a jucat duminică acasă meciul din optimi, câștigat categoric cu 34-28, în fața celor de la Dunărea Călărași, și se deplasează marți în Moldova, unde va juca, miercuri, în prima etapă a turului, cu CS HC Buzău. Va fi ultimul meci al anului pentru Minaur și o excelentă ocazie a face suporterilor un cadou aparte: calificarea în Final 4-ul competiției.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook/ CS MInaur Baia Mare; imagine din meciul CS Minaur – Poli Timișoara din Liga Zimbrilor 2017-2018 (29-27)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu