Share
Minaur încheie turul pe podium

Minaur încheie turul pe podium

Minaur Baia Mare a încheiat turul Ligii Zimbrilor pe un merituos loc 3, chiar dacă în ultimul meci a pierdut vineri în deplasare la CSM București. După o primă parte de sezon de excepție, elevii lui Stephane Plantin au avut o ușoară cădere de formă spre finalul turului, suferind 4 înfrângeri; e drept două în fața ocupantelor locurilor 1 și 2 și altele două în deplasare.

CSM București – CS Minaur Baia Mare: 29-24 (14-10)

A fost un meci dominat de gazde, băimărenii conducând o singură dată (0-1). Prima parte din repriza întâi a fost totuși echilibrată, Minaur menținându-se în permanență la maxim 3 goluri distanță. Chike Onyejekwe (5 goluri) și Ionuț Ramba (6 goluri), ambii foști internaționali, i-au pus în dificultate pe băimăreni, alături de macedonianul Georgievski (5 goluri). Spre finalul reprizei, bucureștenii s-au desprins ușor și, pe fondul ratării unei aruncări de la 7 metri de către Kotrc, intrându-se la vestiare cu scorul de 14-10.

În repriza secundă Minaur a început slab și CSM a ajuns chiar și la 5 goluri avans (18-13, min 38). A urmat o perioadă în care, profitând și de două eliminări în tabăra gazdelor, băimărenii s-au apropiat la 22-21 (min. 49). Coric și Cristescu primesc eliminări de 2 minute și Minaur joacă timp de mai bine de un minut cu numai 4 oameni în apărare, dar o face bine, primind un singur gol. Ne mai apropiem o dată la un gol (24-23, min. 53), după care echilibrul se rupe și CSM marchează 5 goluri în timp ce Minaur reușește unul singur.

CS Minaur Baia Mare: Ionuț Ciobanu, Adrian Țenghea – Milan Kotrc 3/5, Daniel Bera 0/2, Alexandru Csepreghi 3/3 (din 7m), Tudor Botea 4/5, Janja Vojvodic 4/6, Călin Căbuț 2/4, Andrei Buzle, Vojislav Brajovic 1/2, Daniel Mureșan 2/5, Tomas Cip 2/2, Teo Coric 2/2, Albert Cristescu, Robert Nagy, Mihai Bușecan. Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur  (Minaur – CSM București, sezon 2018-2019)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu