Share
Minaur – echipa cu cel mai bun atac din ligă – mai încasează o bătaie

Minaur – echipa cu cel mai bun atac din ligă – mai încasează o bătaie

Minaur a pierdut clar meciul cu Steaua București, primind peste 30 de goluri, pentru a 7-a oară în acest sezon al Ligii Naționale. E drept, a lipsit unul din cei mai importanți oameni din apărare, Robert Nagy, care suferă de probabilă contuzie la călcâi și se speră recuperarea sa până la următorul meci. Meciul era anunțat ca fiind transmis în direct la TVR HD, însă în cursul zilei de ieri a fost scos din programul postului național.

CSA Steaua București – CS Minaur Baia Mare: 31 – 25 (17-13)

E la fel de adevărat că Minaur are doar 2 meciuri în care nu a marcat cel puțin de 25 goluri, incluzând aici și partidele amicale. Avem cel mai bun atac din Liga Zimbrilor, cu 469 de reușite, și dăm și golgheterul la zi al competiției, pe Alexandru Csepreghi, cu 120 de goluri marcate. Meciul de sâmbătă a fost echilibrat doar în primele 15-16 minute, băimărenii aflându-se la conducere în două rânduri (2-3, min. 6, 3-4, min. 7). La 8-7 Steaua s-a desprins decisiv, fără ca băimărenii să mai poată să se apropie la mai mult de maxim 3 goluri. Pe la jumătatea reprizei secunde Steaua conducea cu 8 goluri. Până la final, Minaur a primit  31 de goluri și a avut 20 de ratări (56% randament). Toate aceste cifre ar trebui probabil să dea de gândit conducerii tehnice a băimărenilor.

Minaur continuă deplasarea, urmând să întâlnească marți, 5 februarie, pe AHC Dobrogea Sud Constanța, de la ora 16.00.

CS Minaur Baia Mare – Țenghea (1 gol), Apostu – Csepreghi 8 goluri, Brajovic 3, Vujadinovic 3, Căbuț 2, Haiduc 2, Marta 2, Cristescu 2, Mureșan 1, Popescu 1, Botea, Y. Pop, Ștefan, Szabo. Antrenori Raul Fotonea, Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu