Share
Minaur, de nerecunoscut în meciul cu Măgura Cisnădie

Minaur, de nerecunoscut în meciul cu Măgura Cisnădie

De nerecunoscut echipa lui Costică Buceschi în meciul de vineri după-amiază cu Măgura Cisnădie. În comparație cu înfrângerea cu SCM Rm. Vâlcea, când au părăsit terenul în aplauzele suporterilor, de data aceasta Lisewska & Co au avut o atitudine de jucătoare amatoare.

CS Minaur Baia Mare – CS Măgura Cisnădie 23-30 (11-13)

Minaur a condus o singură dată (1-0), după care oaspetele au avut tot timpul cel puțin un gol avans în prima repriză. Ratăm nepermis de 6 ori la rând. Măgura reușește să o anihileze excelent pe golghetera Lisewska, care se demoralizează după câteva ratări, reușind până la final să marcheze doar 2 goluri, unul singur din acțiune. Bucheschi se prinde și dirijează jocul spre pivot, Burlachenko reușind să ne țină aproape cu 4 reușite (10-10, min. 23). Se accidentează Shteriova și rămânem cu un singur coordonator (Popescu) și un singur inter stânga (Lisewska). Oaspetele nu fac un joc deosebit, cu excepția portarului Elena Voicu, cea care ne-a închis poarta de 16 ori. De partea noastră poarta a fost ca și goală, toate cele 3 portărițe reușind în total 2 intervenții. În plus, băimărencele au dat nenumărate mingi la intercepție, cu pase inexplicabile, unele împrumutate parcă din fotbal. Buceschi insistă pe extrema dreaptă cu „internaționala” Seraficeanu, în ciuda nenumăratelor greșeli ale acesteia. Chiar dacă arbitrii ne mai iartă de un 7 metri și vreo două eliminări, prima repriză se încheie cu avantajul Măgurei (11-13).

Meciul e închis prematur de oaspete, prin minutul 45, la scorul de 15-24, după 10 ratări ale băimărencelor, inclusiv o aruncare de la 7 metri. Antrenorul băimărean apelează la soluții originale și o trimite pe Oana Bondar, pivot de meserie, când pe postul de inter stânga, când pe cel de inter dreapta (de unde a și marcat o dată). Tot în disperare de cauză, încearcă și un 7 contra 6, situație de superioritate din care „reușim” să dăm mingea la intercepție. 23-30 la final și înfrângere pentru Minaur. Oricâte explicații s-ar încerca, de data aceasta suporterii nu au mai avut nici un motiv să aplaude.

CS Minaur: portari - Medvedova (1), Enache, Năstasă (1); Burlacenko 5, Rysankova 5, Bondar 3, Taivan 3, Popescu 3, Lisewska 2 (1 din 7m), Tecar 1, Cîrstea 1, Orșivschi, Seraficeanu, Șteriova, Argyelan. Antrenor principal – Costică Buceschi; secund – Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu