Share
Minaur câștigă ultimul amical înainte de reluarea Ligii Florilor

Minaur câștigă ultimul amical înainte de reluarea Ligii Florilor

Handbalistele de la CS Minaur Baia Mare au jucat, ieri, pe teren propriu, ultimul meci amical de pregătire, înainte de reluarea campionatului, în compania echipei CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud.

CS Minaur Baia Mare – CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud: 25-24 (13-12)

Băimărencele au dominat prima parte a meciului, conducând în minutul 12 cu 8-2. Readuse în meci de time-out-ul lui Horațiu Pașca, bistrițencele s-au apropiat până la pauză la un singur gol (13-12). Și chiar au și egalat după pauză. Minaur s-a distanţat iar la 4 goluri (17-13, min. 37), dar au fost din nou egalată prin minutul 45. Scorul a rămas strâns până la final când, la 24-24. Oana Bondar  a marcat golul victoriei și Nastasă a blocat ultima aruncare a bistrițencelor.

Costică Buceschi a introdus în joc tot lotul, cu excepția Lucianei Popescu, care e accidentată și va lipsi probabil toată luna ianuarie. Liga Florilor se reia pentru Minaur pe 9 ianuarie, când va întâlni în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, de la ora 18.00, pe ASC Corona 2010 Braşov. Tot săptămâna viitoare, sâmbătă, 12 ianuarie de la ora 17:30, și tot pe teren propriu Minaur va juca cu HC Zalău.

CS Minaur Baia Mare – Portari: Enache (5 intervenţii, o aruncare de la 7 m), Medvedova (7 intervenţii, 1 de la 7 m), Nastasă (6); Jucătoare: Tecar 6 goluri, Bondar 5, Burlachenko 3, Orşivschi 2, Rysankova 2, Cîrstea 2, Taivan 2, Shteriova 1, Seraficeanu 1, Lisewska 1, Polocoşer, Lipară, Argyelan. Antrenori: C. Buceschi, M. Kovacs şi Cl. Cetăţeanu.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu