Share
Minaur câștigă și al doilea amical de la turneul „Zilele Cetății”

Minaur câștigă și al doilea amical de la turneul „Zilele Cetății”

Turneul amical de handbal de la Făgăraș, care se desfășoară în aceeași perioadă cu sărbătoarea orașului „Zilele Cetății”, a adus azi față în față echipa locală CSM Făgăraș și CS Minaur Baia Mare.

CS Minaur Baia Mare – CSM Făgăraș 27-24 (15-13)

Meci ceva mai echilibrat față de cel cu Focșaniul, chiar dacă băimărenii au avut în permanență inițiativa, nefiind niciodată conduși pe tabela de marcaj. De altfel, ultima egalitate a fost consemnată în minutul 15 (6-6), după care Minaur a avut jocul sub control și s-a desprins pe alocuri și la 4 goluri (11-7, min. 20). Făgărașul a reușit să mai reducă din diferență până la pauză (15-13) și în primele 10 minute ale reprizei secunde a dat semne că poate relansa meciul (18-16, min. 39). Cu 5 minute înainte de final chiar s-au apropiat la un singur gol (24-23, min. 55), dar Csepreghi și Haiduc au marcat de 3 ori consecutiv, făcând inutil ultimul gol al gazdelor. Scor final 27-24.

Pentru Minaur urmează un ultim turneu amical la Timișoara, după care pe data de 5 septembrie prima etapă din Liga Zimbrilor, pe teren propriu, cu HC Buzău.

CS Minaur Baia Mare: portari – Țenghea, Markelau; jucători: Csepreghi 7 goluri, Căbuț 5, Haiduc 5, Brajovic 3, Vujadinovic 3, Marta 2, Yuriy Pop 1, Makaria 1, Nagy, Eric Pop, Szabo, Cristescu. Antrenor principal – Raul Fotonea; antrenor secund – Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur – imagine din meciul retur al Ligi Zimbrilor sezon 2017-2018


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu