Share
Minaur Baia Mare a transferat un fost jucător al FCSB

Minaur Baia Mare a transferat un fost jucător al FCSB

Reunit luni după-amiază, pe Stadionul „Viorel Mateianu”, lotul echipei de fotbal a CS Minaur Baia Mare a făcut primul antrenament al anului sub comanda lui Dorin Toma.

Pentru început, antrenorul Toma a primit  două întăriri. Dacă despre sosirea lui Cristian Bud v-am informat, surpriza la reunire a constituit-o prezența lui Cristian Iulian Onțel (21 ani), un jucător format ca junior la FCSB, unde a și debutat în prima ligă, în 2015, la doar 17 ani.

De atunci, Onțel (foto stânga) a mai trecut pe la câteva echipe din diviziile inferioare, ultima dată evoluând tot în liga a 3-a, la SC Popești Leordeni. Onțel evoluează pe postul de mijlocaș stânga.

 

Dorin Toma mai are nevoie pentru acest start de retur de un mijlocaș de bandă, dar și de fundași. Pentru completarea lotului s-a apelat la serviciile impresarului Mihai Joița. În ceea ce privește pregătirea echipei, este posibil ca fotbaliștii de la Minaur să aibă parte de o pregătire centralizată în Ungaria, unde vor disputa și câteva meciuri de pregătire.

Alături de echipă se antrenează și Paul Batin care, în prezent, nu are un angajament și așteaptă să fie ofertat de către echipe din eșaloanele superioare.

Rafael HEKMAN

Foto. gsp.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu