Share
Minaur bagă – amical – viteză spre Liga Zimbrilor

Minaur bagă – amical – viteză spre Liga Zimbrilor

Meci amical de lux, vineri seara în ”Sala Sporturilor”, între CS Minaur Baia Mare și selecționata de tineret a României. Pentru băieții lui Sandu Iacob dubla confruntare de la acest sfârșit de săptămână în compania băimărenilor constituie testul final al celor două de săptămâni de pregătire centralizată, desfășurată în Baia Mare.

Meciul a fost echilibrat până aproape de final, când băimărenii s-au desprins pe fondul câtorva greșeli ale tricolorilor, adjudecându-și victoria cu scorul de 43-39 (21-19). Pentru Minaur, cu excepția lui Mihai Bogdan, au marcat toți jucătorii, golgheterul echipei fiind Alexandru Sabou cu 7 reușite, cu toate că nu a jucat decât aproximativ 30 de minute. Performerul meciului a fost însă Alexandru Bucătaru, cu 18 intervenții reușite. De la oaspeți s-au remarcat Dragoș Hanțaru cu 6 reușite și Daniel Susanu cu 5.

Antrenorul băimărenilor, Raul Fotonea, a declarat la finalul meciului că principalul obiectiv al meciului a fost acela de a exersa fazele rapide și jocul în viteză, în urma căruia Minaur a marcat 21 din cele 43 de goluri.

Pentru Minaur au mai marcat: Haiduc (5 goluri), Câmpan (5),  Cristescu (5), Ragot (4), Mureșan (4), Yurii Pop (3), Bușecan (3), Halcă (3), Nagy (2), Lazici (1), Popescu (1).

Următorul meci al dublei întâlniri va vaea loc sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

Alex FARA

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu