Share
Minaur – AHCM Slobozia, în optimile Cupei României

Minaur – AHCM Slobozia, în optimile Cupei României

Sala Sporturilor „Lascăr Pană” găzduiește marți, 18 februarie, de la ora 17.00, meciul dintre Minaur Baia Mare și AHCM Slobozia, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

După ce în șaisprezecimi Minaur Baia Mare a avut o sarcină ușoară, trecând lejer de divizionara din Chișineu Criș, pentru optimi elevele lui Costică Buceschi au avut din nou noroc la tragerea la sorți. Adversară le va fi marți ultima clasată din Liga Florilor Mol, o echipă condusă de o legendă a Minaurului, Gheorghe Covaciu, și care are în componență două jucătoare ce au evoluat în trecutul recent în Baia Mare, Andryana Naumenco și Ștefania Bălăceanu. Din nou un meci relativ facil, dar fiind vorba de competiția surprizelor e necesar ca Shteki & Co să fie concentrate și să treacă în sferturi, mai ales că o eventuală câștigare a Cupei sau chiar și o calificare în finală ar putea însemna dreptul de participare într-o cupă europeană.

Meciul din turul campionatului, jucat tot în Baia Mare, s-a încheiat cu victoria Minaurului cu scorul de 28-25 (16-15).

Accesul suporterilor se face pe baza abonamentelor eliberate de club sau cu bilet de intrare. Un tichet costă 10 lei și poate fi procurat în ziua meciului de la casa de bilete din incinta sălii, cu o oră înainte de startul partidei.

Foto: Facebook CS Minaur by Ovidiu Dragomir (imagine din meciul tur, Liga Florilor Mol)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu