Share
Minaur aduce o handbalistă care nu a împlinit încă 16 ani

Minaur aduce o handbalistă care nu a împlinit încă 16 ani

După ce în primăvară Raul Fotonea îi dădea credit lui Erik Pop la doar 16 ani, introducându-l în teren la Minaur, într-un meci din Liga Zimbrilor, conducerea tehnică a echipei feminine a făcut și ea un gest curajos asigurându-și serviciile unei jucătoare de perspectivă ce nu a împlinit încă 16 ani. Băimăreanca Oana Borș este extremă dreaptă și zilele acestea participă la Festivalul Olimpic de Tineret European (FOTE), unde până acum a avut o evoluție remarcabilă.

Oana este o prezență constantă la loturile naționale și este considerată de specialiști una din cele mai bune extreme din țară. Surse neoficiale confirmă că, în ciuda vârstei fragede, ea va fi coopotată în lotul echipei feminine a CS Minaur, unde chiar are șanse să joace, singura concurentă pe post fiind Sonia Seraficeanu.

Oana Borș a făcut primii pași în handbal sub îndrumarea antrenorului, jurnalistului și bunicului ei Horia Crișan, la CS Phoenix Baia Mare, ajungând apoi la Centrul Național de Excelență Brașov.

Înainte de a trece sub comanda lui Costică Buceschi, Oana Borș merge cu naționala U17 de la FOTE la Campionatul European, ce are loc între 1 și 11 august.

Rafael HEKMAN

Foto: www.css2baiamare.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu