Share
Minaur aduce doi fotbaliști tineri pentru sezonul viitor

Minaur aduce doi fotbaliști tineri pentru sezonul viitor

Echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare se pregătește intens pentru dubla de promovare ce va avea loc în compania celor de la ACS FC Recea în 5 și 9 august. Până atunci însă conducătorii clubului se gândesc și la sezonul viitor, în acest sens efectuând două transferuri ale unor jucători tineri, de perspectivă.

Șerban Rareș Ispas s-a născut în data de 26 august 2000 și joacă pe postul de fundaș stânga. A jucat la CFR Cluj-Napoca și CSM Reșița, iar el vine sub formă de împrumut de la CFR Cluj. A fost component al echipei naționale Under 19, unde a fost coleg cu ex-băimăreanul Sorin Șerban (actualmente la Poli Iași, unde este împrumutat de FCSB).

Patrick Peter (foto) s-a născut în data de 26 iulie 2000 și a venit la echipa antrenată de Dorin Toma din postura de jucător liber. A semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Jucătorul de bandă stânga sau dreapta este un produs al celor de la LPS Banatul Timișoara, dar în cariera lui a mai evoluat la ASU Poli Timișoara, Centrul de Excelență Timișoara și Luceafărul Oradea.

Ambii jucători vor putea evolua pentru CS Minaur doar din stagiunea 2020-2021, nu și în cele două jocuri de baraj cu Comuna Recea.

Rafael HEKMAN

foto & info minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu