Share
Minaur a pierdut meciurile de pregătire din Ungaria

Minaur a pierdut meciurile de pregătire din Ungaria

Arena „Elek Gyula” din Budapesta a găzduit în 3 și 4 august Turneul Memorial „Konkoly Károly” la care a participat și echipa masculină a CS Minaur Baia Mare.

În prima zi băimărenii au jucat împotriva celor de la Ferencvaros, echipă care a scăpat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului trecut, cu un egal chinuit. Minaur a pierdut la limită, cu 30-31 (15-15), în condițiile în care cu două minute înainte de final conducea cu două goluri (30-28), iar cu 10 secunde înainte de sfârșit, la 30-30, a avut posesia și atacul. Raul Fotonea a cerut time-out, a scos portarul și a atacat în 7. Csepreghi l-a văzut liber pe Cristescu pe semicerc, a trimis mingea spre acesta, însă Ancsin Gabor s-a interpus, deviind la portarul Marian Zemovic, care a profitat de poarta goală și a înscris în ultima secundă de joc. Site-ul gazdelor, fradi.hu, a apreciat jocul echipei băimărene, Minaur conducând în mai multe rânduri.

În cealaltă semifinală, Balatonfüredi KSE (locul 4) a învins pe Cyeb Budakalász (locul 7) cu 28-25. Minaur a întâlnit în ziua a doua a competiției, în finala mică, pe una din revelațiile ediției trecute a campionatului maghiar, Budakalasz, fiind învinsă cu 27-22.

Finala mare a fost adjudecată de Balatonfüredi KSE, Ferencvaros având parte de încă un meci decis la limită, cu o aruncare de la 7 metri fructificată de adversara sa.

Pentru handbaliștii noștri urmează prima reprezentație în fața propriilor suporteri cu ocazia Trofeului Minaur, în perioada 10-12 august. La turneu mai participă AHC Potaissa Turda, Poli Timișoara și CSU Suceava.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook FTC Kézilabda


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu