Share
Meciul dintre CS Minaur și Iuventa Michalovce s-a amânat din pricina unui pașaport

Meciul dintre CS Minaur și Iuventa Michalovce s-a amânat din pricina unui pașaport

Joi a început la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare a doua ediție a Trofeului Minaur la handbal feminin.

Kisvárda Master Good SE – CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud 28-27 (11-13)

Primul meci al zilei, dintre Kisvárda Master Good SE și CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, s-a încheiat cu victoria unguroaicelor, cu scorul de 28-27 (11-13). În ciuda scorului, bistrițencele au jucat mai bine timp de 50 de minute, conducând în permanență, uneori chiar și cu 7 goluri (12-19, min. 37). Revenirea în joc a celor de la Kisvárda a început în minutul 46, când, la scorul de 20-25, au reușit să marcheze 5 goluri consecutiv, egalând în minutul 53. Cu 4 minute înainte de final Bistrița conducea din nou cu două goluri (25-27), dar nu a mai reușit să marcheze, unguroaicele apărându-se foarte bine și marcând 3 goluri consecutive (28-27, min. 59). Gloria a avut atacul în ultimele 10 secunde, însă a ratat egalarea cu o aruncare în bară.

CS Minaur Baia Mare  Iuventa Michalovce, partidă amânată

Cel de al doilea meci dintre CS Minaur Baia Mare și Iuventa Michalovce nu s-a mai jucat, deoarece slovacele nu au ajuns la timp în Baia Mare, întâmpinând probleme la trecerea graniței. Conform unor informații neoficiale una dintre jucătoarele excomunitare nu a avut la ea pașaportul, motiv pentru care s-a decis ca întreaga echipă să aștepte până la remedierea problemei.

Meciul a fost reprogramat pentru vineri dimineață de la ora 10.00, ocazie cu care suporerii băimăreni vor putea vedea pentru prima dată la lucru echipa lui Costică Buceschi. Tot vineri se vor juca și meciurile dintre Kisvárda Master Good SE și Iuventa Michalovce (ora 16.00) și CS Minaur Baia Mare – CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud (ora 18.00).

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Cătălin Cherecheș, by Dan Mezok


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu