Share
Maramureșul la a doua ediție a Turneului Speranțelor la fotbal juvenil

Maramureșul la a doua ediție a Turneului Speranțelor la fotbal juvenil

Turneul Speranțelor este o competiție națională care se adresează copiilor născuți în anul 2005 și are ca scop selectarea și formarea noilor generații de jucători pentru reprezentativele României. Competiția se desfășoară la nivel de selecționate județene. Maramureșul face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj. Meciurile din etapele interjudețene se joacă duminica, în sistem tur-retur.

Cea de a doua ediție a Turneului Speranțelor debutează pentru selecționata Maramureșului duminică, 2 septembrie, când micii fotbaliști vor întâlni pe teren propriu selecționata județului Bistrița-Năsăud. La fel ca anul trecut, când tot în prima etapă maramureșenii s-au impus cu 4-2. Componenții echipei noastre au fost selectați în urma a două acțiuni în care au fost implicați copii de la cluburile Minaur Baia Mare, CSȘ 2 Baia Mare, CS Sporting Recea, Plimob Sighetu Marmației și CS Fărcașa. A fost stabilit un lot lărgit format din 30 de copii, urmând ca la fiecare etapă să fie aleși 17 cei mai în formă pentru a juca pentru Maramureș. Meciurile se joacă în sistem de trei reprize a câte 30 de minute, fiecare jucător evoluând timp de 60 de minute. La aceste acțiuni de selecție organizate de Emil Kemeneș – referent zonal FRF – au participat antrenorii Dănuț Sabău (Recea), Ioan Hotea (Sighetu Marmației), Anton Goia (CSȘ 2) și Radu Gheorghe (Fărcașa).

În urma meciurilor interjudețene urmează a fi selectați jucătorii cei mai talentați care vor accede la faza finală. Anul trecut județul Maramureș a fost reprezentat de Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmației.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook AJF Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu