Share
Maramureșeni care au susținut un meci pentru promovare, disputat pe teren neutru

Maramureșeni care au susținut un meci pentru promovare, disputat pe teren neutru

Parcă la concurență cu semifinala Ligii Campionilor dintre Ajax și Tottenham, maramureșeni din delegația care s-a aflat ieri în Luxemburg  au încins o partidă de fotbal pe stadionul „Camille Polffer”. Sub genericul  „Let’s play for Europe”, ei au întâlnit reprezentanţi ai misiunilor diplomatice în Marele Ducat de Luxemburg.   Nu contează cât a fost scorul acestei partide având ca miză promovarea, dar e cert că a fost favorabil României. Căci a fost atinsul principalul scop al disputei:  aceea de a promova România ca destinaţie turistică în timpul Campionatului European de Fotbal 2020, competiție din care se vor disputa câteva partide și la noi.

Reușită la care a contribuit și internaționalul nostru, Gică Popescu, care i-a făcut un cadou deosebit premierului luxemburghez Xavier Bettel (vezi foto sus):  un tricou de-al  său de la FC Barcelona și o minge de fotbal, ambele având autograful marelui jucător .

Iar dacă aseară au jucat fotbal, de mâine până în 12 mai, membrii delegației maramureșene vor juca la poarta maramureșeană  de la Viena. Vor juca în…. horă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu