Share
Maramureșence pe podium la Campionatul European de Majorete

Maramureșence pe podium la Campionatul European de Majorete

În urma Campionatului național de majorete tradiționale și cheerleading desfășurat în luna mai în Baia Mare, cinci majorete ale Clubului Sportiv Colibri din Tăuții Măgherăuș și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatul European de Majorete, care a avut loc în perioada 6-9 septembrie la Sokobanja, în Serbia.

Sportivele antrenate de Beatrix și Florentina Kovacs au făcut parte din delegația României, alcătuită din 150 de fete, și au reușit să obțină rezultate remarcabile la categoria non-formații, la probele de pom-pon, aducând acasă trei medalii. Astfel, la categoria solo junioare, Maria Salomea Podină a devenit vicecampioană. Tot medalie de argint a obținut la categoria duo junioare și cuplul Oana Carla Andreica și Daria Alessia Ghișa. La duo senioare, Cristina Rebeca Bud și Evelin Pop au urcat pe treapta a treia a podiumului, adjudecându-și medaliile de bronz.

Participarea sportivelor maramureșene la această competiție a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Tăuții Măgherăuș, al Liceului Tehnologic ”Traian Vuia” din localitate, al Direcției de Tineret și Sport și al Asociației Sportul pentru toți Maramureș.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu