Share
Maramureșeanca Nicoleta Sasu obține medalia de argint la Campionatul European Masters, cu echipa României, la atletism

Maramureșeanca Nicoleta Sasu obține medalia de argint la Campionatul European Masters, cu echipa României, la atletism

În această perioadă, orașul polonez Torun găzduiește o nouă ediție, cea din 2024, a Campionatului European de Masters, la atletism.

Ziua de 19 martie a adus proba de 8 km Cross-Country, la care echipa feminină a României a obținut un nou rezultat încântător.

Maramureșeanca Nicoleta Sasu, sportivă a ACS Athletic Târgu Lăpuș, s-a clasat pe locul 5 la Individual, cu timpul 34:18 (cea mai bună clasare a României, la individual).

Dar alături de sportivele Georgeta Romaniuc (Bistrița) și Alexandra Paula Ciul (Ineu-Arad), Nicoleta Sasu (Târgu Lăpuș – Maramureș) a obținut locul 2 la echipe și, totodată, titlul de vicecampioană europeană.

”A fost o cursă intensă, traseul cunoscut de anul trecut, tehnic, provocator: urcări, coborâri, cotituri, gropi cu nisip pentru a crește nivelul de dificultate, rădăcini de copaci semnalizate cu spray colorat. Polonia a scos ”artileria grea”, au digerat greu înfrângerea de anul trecut, iar anul acesta și-au luat revanșa, deși la nivel de echipă am scos un timp mai bun decât anul trecut. Mulțumiri, Artur (n.red. – Artur Mikloș) pentru pregătire și toată susținerea! Mulțumiri colegelor de echipă”, arată sportiva Nicoleta Sasu.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu