Share
Mai sunt 9 zile pentru înscriere la evenimentul sportiv al verii: Baia Mare Beach Handball Challenge 2018

Mai sunt 9 zile pentru înscriere la evenimentul sportiv al verii: Baia Mare Beach Handball Challenge 2018

Evenimentul vedetă al acestei veri în orașul nostru va fi cu siguranță și anul acesta Baia Mare Beach Handbal Challange. Mai puțin de trei săptămâni ne despart de startul celor 10 zile de competiție, în care plaja va fi adusă la munte, în centrul civic al orașului. Pe 6 iulie începe a treia ediție a celei mai inedite manifestări sportive din România și durează până în 15 iulie, timp în care vor avea loc turnee de handbal pe plajă pentru amatori (6-8 iulie), beach voley (9-10 iulie), fotbal pe nisip (11-12 iulie) și în cele din urmă etapa de Campionat European de Beach Handball (European Beach Handbal Tour – EBT 13-15 iulie), care aduce la start echipe din întreaga lume.

Pregătirile sunt în plină desfășurare, un întreg arsenal logistic – dar și uman, alcătuit mai ales dintr-o senzațională echipă de voluntari – fiind pus în acțiune pentru o perfectă organizare a evenimentului.

După ce la primele două ediții au participat peste 400 de sportivi, ediția 2018 se pregătește să găzduiască, de data aceasta pe două terenuri, un număr record de competitori, amatori și profesioniști, din întreaga țară și din străinătate, la toate cele trei sporturi.

Toți cei care iubesc plaja, mișcarea, sportul și distracția sunt așteptați să își alcătuiască echipe și să le înscrie la oricare din cele 4 competiții, indiferent de vârstă sau experiență. Ultima zi de înscriere este 1 iulie 2018.

Detalii legate de condițiile de participare la cele 4 competiții găsiți pe pagina oficială de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/BaiaMareBeachHandball/

Pentru informații suplimentare, organizatorii vă stau la dispoziție și îi puteți contacta atât telefonic cât și prin email:

Tudor Marta – 0740 306 688/ tudor@bmbeachhandball.com

Janina Peșliuc – 0746 164 058/ janina@bmbeachhandball.com


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu