Share
Legenda Minaur a ajuns ciuca bătăilor: e la a șasea înfrângere consecutivă

Legenda Minaur a ajuns ciuca bătăilor: e la a șasea înfrângere consecutivă

Minaur a ajuns la a șasea înfrângere la rând și nu nu a mai câștigat un meci oficial de anul trecut, din din 12 decembrie. Miercuri a pierdut din nou, în deplasare la CSU Suceava, penultima clasată din Liga Zimbrilor. De la care am reușit să primim 30 de goluri. Luptăm exemplar pentru titlul de golgheter și… cam atât. Punctăm la impresia artistică în prima repriză și tratăm cu superficialitate și lipsă de profesionalism momentele cheie, precum situațiile de superioritate numerică. E drept, atmosfera e tensionată în sânul echipei, din motive financiare, ceea ce ar putea fi un bun pretext pentru evoluțiile submediocre.

CSU Suceava – CS Minaur Baia Mare: 30-26 (16-16)

A devenit deja un clișeu să spunem că am început bine meciul și am jucat mai bine în prima repriză. Și de data aceasta am condus, chiar cu 3 goluri, încă din primele minute. Am păstrat avantajul 14 minute (5-8), după care moldovenii au revenit, au egalat și chiar au preluat conducerea.

După pauză Suceava s-a desprins pas cu pas și, chiar dacă la un moment dat am avut dublă superioritate, nu am reușit să profităm. Nici poarta nu a ajutat. Echilbrul s-a rupt definitiv la jumătatae reprizei secunde, când gazdele au marcat de 4 ori consecutiv (25-20). Suntem lipsiți de reacție, iar arbitrii își fac și ei meciul ușor, facilitând discret menținerea avantajului. Băimărenii pierd definitiv contactul cu locul 8 și se pregătesc de play-out.

CS Minaur Baia Mare – Portari – Țenghea, Apostu, Maekelau; Jucători: Botea 2 goluri, Brajovic 1, Căbuț 4, Cristescu 3, Csepreghi 8, Haiduc 1, Mureșan 4, Vujadinovic 1, Marta, Pop, Popescu, Nagy, Ștefan.

Rafael HEKMAN

Foto:facebook CSU Suceava


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu