Share
La start de retur, handbalistele de la Minaur au evoluat cu gândul la meciul decisiv al promovării

La start de retur, handbalistele de la Minaur au evoluat cu gândul la meciul decisiv al promovării

Cel mai așteptat meci al anului pentru iubitorii locului de handbal feminin va avea loc pe 3 februarie, când CS Minaur va întâlni,în deplasare, în meci decisiv, pe SCM Timișoara. Până atunci, băimărencele se antrenează cu sparring partneri, în primele două meciuri ale returului Diviziei A, seria B, care a debutat sâmbătă. Gazde în primul meci ne-au fost la Arad handbalistele de la Crișul Chișineu Criș 2012 care, în ciuda eforturilor, nu au reușit să stăvilească mașinăria de goluri pusă în mișcare de Simona Maior Pașca: Crișul Chișineu Criș 2012 – CS Minaur Baia Mare: 21-40 (9-19).

A marcat întreaga echipă, cu o singură excepție, evidențiate fiind totuși Prycop și Andriță, cu câte 6 goluri, dar și ucrainiencele Zaremba și Avdekova cu câte 5. Au mai marcat pentru Minaur Naumenko 4, Tecar 4, Lipară 4, Bindiu 3, Poradnyk 2, Bondar 1. A absentat Andrada Preda, despre care se zvonește că, din motive personale, va lua o pauză ceva mai lungă.

După o pauză de două săptămâni, pe 27 ianuarie urmează un alt antrenament cu public în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, în compania echipei CS Dacia Mioveni 2012, una dintre candidatele la locurile 2-3, care oferă șanse la barajul de promovare.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu