Share
La partida de rugby România – Portugalia se intră doar cu bilete, dar acestea sunt gratuite

La partida de rugby România – Portugalia se intră doar cu bilete, dar acestea sunt gratuite

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 14.00, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare se dispută  partida de  rugby România – Portugalia. Pregătirile sunt în toi: atât cele sportive, cât și cele organizatorice.

”Va fi un meci important, pentru că de 29 de ani nu s-a mai organizat un meci internaţional al României în Baia Mare şi vrem să nu ne fie ruşine că am reuşit să aducem aici acest meci, așa că ne dăm toată silinţa să fim la înălţime” – a declarat Călin Matei, președintele clubului băimărean de rugbi.

Este motivul pentru care Călin Matei a precizat măsurile organizatorice speciale pe care le impune o astfel de partidă. Acesta a menţionat că accesul publicului va fi gratuit, în funcţie de numărul locurilor din tribune și al condiţiilor de siguranţă. Arena Zimbrilor va pune la dispoziţia publicului 2.000 de bilete cu loc şi alte 800 de bilete în picioare.  Din motive organizatorice, se intră doar pe bază de  bilet, dar accesul rămâne  gratuit, fiindcă e vorba de bilete fără valoare.

”Meciul va începe sâmbătă de la ora 14,00. La ora 12,00 se va deschide arena pentru public.  și se vor da bilete fără valoare, dar cu o indicaţie clară: accesul în tribuna cu loc, acces în picioare. (…) Oamenii de ordine vor direcţiona lumea spre locul scris pe bilet. (…) Accesul în arenă se va închide  la 13.50. Estimările noastre arată că numărul spectatorilor ar putea depăşi capacitatea arenei noastre, dar noi vom avea grijă să nu punem în pericol siguranţa tribunelor, siguranţa spectatorilor” – a subliniat Călin Matei.

Primul adjunct al Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie (IJJ) Maramureş, lt. col. Mihai Haiduc, a precizat că au fost luate măsuri speciale de siguranţă pentru spectatori, iar la intrarea în arena vor fi efectuate controale amănunţite.

”Recomandăm ca accesul pe arenă al publicului să se execute cât mai devreme, pentru a preveni înghesuiala; recomandăm ca autovehiculele să fie lăsate cât mai departe de baza sportivă;  nu recomandăm să se vină cu bagaje voluminoase, întrucât se va face controlul la accesul în tribună” –  a spus Mihai Haiduc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu