Share
La loc comanda: George Sava readus ca antrenor al zimbrilor

La loc comanda: George Sava readus ca antrenor al zimbrilor

După ce duminică se anunța demiterea lui George Sava de la conducerea echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, cu nici o săptămână înainte de semifinala cu Steaua București, azi pe pagina de facebook a clubului a apărut următorul anunț de tipul ”la loc comanda”

„Analizând perspectivele acestui final de stagiune, și implicit importanța meciului din semifinala de sâmbătă cu C.S.A. Steaua București, oficialii vicecampioanei României au decis de comun acord cu cei din staff-ul tehnic, recooptarea lui George Sava în echipa de tehnicieni a zimbrilor”.

Este o mutare la fel de surprinzătoare ca și demiterea lui și înlocuirea cu argentinianul Mario Alejandro Canale. Surprinzătoare, dar totuși logică. Motivele pot fi mai multe. E clar că s-a dorit un șoc la echipă, însă e practic imposibil ca un tehnician nou să poată schimba ceva cu doar 6 zile înainte de un meci care ne-ar putea duce în marea finală. Mai mult, se spune că ar fi și probleme cu acreditarea ca antrenor a lui Canale la Federația Română de Rugby, ceea ce practic i-ar fi lăsat pe zimbri fără tehnician pe bancă pentru ultimele două meciuri ale sezonului. Un al motiv ar putea fi faptul că cele două părți nu au ajuns la o înțelegere amiabilă, Sava neacceptând rezilierea necondiționată.

Cert e că, sâmbătă, pe stadionul Ghencea din capitală, CSM Știința va avea la timonă doi antrenori principali și doi secunzi (Paul Rusu și Vasile Lucaci).

Alex FARA

Foto: facebook CSM Știința Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu