Share
La amicale, handbaliștii de la Minaur stau foarte bine

La amicale, handbaliștii de la Minaur stau foarte bine

Minaur Baia Mare încheie neînvinsă seria amicalelor din această săptămână, după ce azi a învins din nou selecționata de tineret a României cu scorul de 35-27 (18-10). O primă repriză foarte bună, aceasta a fost caracteristica tuturor celor 4 meciuri din această săptămână. Am putea spune chiar că prima repriză de sâmbătă a fost cea mai bună. Relaxarea de la începutul celei de a doua reprize chiar l-a iritat puțin pe Raul Fotonea, care a cerut time out la nici 10 minute după reluarea jocului, când tricolorii recuperaseră 6 din cele 8 goluri diferență la pauză (21-19). Bucătaru a fost din nou omul meciului cu 22 de intervenții reușite. De remarcat și forma bună a lui Nikola Lazic, care a marcat de 6 ori. Din păcate, Robert Nagy s-a accidentat la încheietură, în prima repriză și nu a mai putut evolua. La tricolori a spart gheața și minauristul Călin Căbuț, cu 3 reușite.

Pentru Minaur au marcat: Lazic (6), Haiduc (5), Cristescu (4), Mureșan (4), Ragot (4), Halcă (3), Sabou (2),  Câmpan (2), Bușecan (2), Yurii Pop (2), Popescu (1), Mihai Bogdan, Robert Nagy.

Urmează 10 zile de pregătire înainte de reluarea campionatului, ce va avea loc în 30 ianuarie, cu deplasare la CSM Focșani.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu