Share
La 16 ani neîmpliniți, Bogdan Jeler a revenit în teren pentru Minerul

La 16 ani neîmpliniți, Bogdan Jeler a revenit în teren pentru Minerul

După înfrângerea neașteptată de la Râșnov, din etapa trecută, Minerul putea doar să încerce să facă un joc bun și să se revanșeze față de suporteri. Din păcate aceștia au fost în număr mult prea mic, atrași probabil de derby-ul ce se juca la Recea.

Minerul Baia Mare – CSM Avântul Reghin: 1-0 (1-0)

Băimărenii au atacat din primul minut concretizând rapid pe tabelă, aproape în același minut cu deschiderea scorului la Recea, de către oaspeți. În urma unei acțiuni colective pe partea stângă, mingea a ajuns la Valer Giurgiu în zonă centrală, la marginea careului, de unde a șutat plasat în stânga portarului advers: 1-0 (min. 8). Imediat după repunere, oaspeții ajung în fața porții lui Gudea de unde Potor a șutat plasat, mingea trecând puțin peste poartă. Pe ansamblu, băimărenii au dominat jocul, amenințând poarta adversă în permanență și creându-și mai multe ocazii, fără a mai reuși să concretizeze pe tabelă. Oaspeții s-au apărat bine și au pus la rândul lor probleme, Gudea neavând însă emoții deosebite.

În minutul 60, Dorin Toma face o mișcare surprinzătoare și îl schimbă pe Andrei Moldovan cu Bogdan Jeler, un jucător care încă nu a împlinit 16 ani. „Obiectivul nostru este acum să creăm o echipă tânără, competitivă pentru sezonul viitor. Am pierdut se pare lupta pentru promovare, așa că este normal ca acum să ne axăm pe introducerea jucătorilor tineri și formarea propriilor jucători” – și-a justificat opțiunea antrenorul băimărean.

Minerul Baia Mare. Gudea – Duruș, Kis, Simion, Lupu, Chiș-Toie (88, Bandula), Tutuța, Stanciu (78, Bococi), Giurgiu (85, Roșca), Brata, Moldovan (60, Jeler) ● Rezerve neutilizate: Iuhasz, Piper, Lihet ● Antrenori Dorin Toma și Paul Ungureanu.

Rafael HEKMAN

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu