Share
Juniorii U19 de la CSȘ 2 Baia Mare au câștigat Campionatul Național de Rugby

Juniorii U19 de la CSȘ 2 Baia Mare au câștigat Campionatul Național de Rugby

Prefațând parcă victoria zimbrilor de la Bârlad, echipa de rugby CSȘ 2 CNE Baia Mare a câștigat, vineri, ediția 2018-2019 a Campionatului Național de Juniori Under 19, după ce a învins într-un meci restanță disputat în deplasare, pe LPS Suceava cu 78-7. Internaționalul de seniori Paul Popoaia a marcat 4 eseuri, restul marcatorilor fiind Toma (2 eseuri), Tătărău (1 eseu), Onț (2 eseuri), Șuler (1 eseu), Pricopie (1 eseu), Harasim (5 transformări), Toma (3 transformări), Balin (1 transformare).

Clasamentul finalului de sezon i-a găsit pe rugbiștii de la CSȘ2 CNE, pe primul loc la un singur punct avans față de principalii adversari de la CT Dinicu Golescu din București.

Clasamentul Diviziei Naționale de Juniori U19, ediția 2018 – 2019:

  1. CSS 2 Baia Mare (50 p)
  2. CT Dinicu Golescu (49 p)
  3. CSM București (20 p)
  4. LPS Suceava (0 p)

De menționat că, în proporție destul de mare, echipa care a obținut medaliile de aur în acest sezon la U19 este aceași cu cea care a devenit campioană sezonul trecut la U18. Conform antrenorului Răzvan Popovici, marea lor majoritate trec spre seniorat și o parte din ei chiar au au deja oferte concrete de la echipe ce evoluează în Super Ligă.

CSS 2 Baia Mare (foto), Rândul de sus: Popovici (antrenor), Vulturar, Harasim, Bertalan, Chirilă, Balin, Pricopie, Pop,  Șuler, Toma, Ferariu, Marc, Taloș (antrenor), Scarlat;  Rândul de jos: Preluca, Indre, Onț, Pogăciaș, Cuzeac, Lorint, Tunaru, Popoaia. Mai fac parte din lot, dar nu au făcut deplasarea la Suceava (și nu sunt în poză): Braniște, Mureșan, Lupu, Albert, Militaru, Bumbuc, Roman, Săsăran, Vălenaș (antrenor).

Rafael HEKMAN

Foto: css2baiamare.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu