Share
Jennifer Nagy Remetean a dominat Cupa „CSȘ Baia Sprie” la schi alpin (GALERIE FOTO)

Jennifer Nagy Remetean a dominat Cupa „CSȘ Baia Sprie” la schi alpin (GALERIE FOTO)

Pârtia de la Complexul Turist Șuior a găzduit în perioada 14-16 ianuarie Cupa „CSȘ Baia Sprie 2020” la schi alpin. Competiția a avut la start 160 de sportivi de la toate cuburile de specialitate din țară, care au concurat la categoriile de vârstă Under 14, Under 16, Under 21 și HC (alte categorii de vârstă).

Categoria U14 a fost dominată, așa cum era de așteptat, de schioarea Jennifer Nagy Remetean (foto sus) de la CSȘ Baia Sprie, care a câștigat atât proba de slalom special (cu un avans uriaș de peste 11 secunde), cât și pe cea de slalom uriaș (cu un avans de peste 3 secunde). Din Maramureș au mai participat sportivi de la cluburile băimărene Alpina  și Todiral. De remarcat și performanța lui Val Băran, de la Apina care, la doar 17 ani, a concurat la Under 21, clasându-se al treilea în  proba de slalom special.

La categoria de vârstă HC, Petra Toma (12 ani) de la CSȘ Baia Sprie a câștigat locul 2 la slalom special și locul 3 la slalom uriaș. La aceeași categorie de vârstă, Roland Csiki (12 ani) s-a clasat al doilea la slalom uriaș. Răzvan Toma (U14) a luat și el medalia de argint la proba de slalom special, fiind urmat pe locul 3 de David Harangi de la Alpina.

Competiția s-a bucurat de condiții de organizare excelente, apreciate de toți participanții. Partenerii CSȘ Baia Sprie au fost Inspectoratul Școlar Maramureș, Primăria Baia Sprie, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș și Serviciul Salvamont Baia Mare.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSȘ Baia Sprie

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu